De grote ben ik geschikt voor … show

 

De grote maar toch niet zo hele grote ben ik geschikt voor … show

Een interactieve show waarin humor en georganiseerde chaos de boventoon voeren. Elke show is anders en elke show wordt aangepast aan het feest of evenement. Van een datingshow tot aan live muziek, alles kan voorbij komen. In de grote maar toch niet zo hele grote ben ik geschikt voor … show wordt getest of het publiek wel geschikt is voor bijvoorbeeld het camping- of  studentenleven. Aan de hand van een alles omvattende quiz, opdrachten, spellen en vooral veel chaos weet het publiek aan het einde van de show of ze er geschikt voor zijn.

Een vernieuwende en frisse show! Het blijft niet alleen bij cabaret en daarom is dit jonge grappige duo in de smaak gevallen bij de studenten! Het is een kunst om een grote zaal zo interactief op te zwepen en mee te laten doen. Ik heb genoten van de Jonge Westermannen.”

Annalissa (Bestuur VU introductiedagen)

 

De show was super grappig. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad. De manier van de groep splitsing was ontzettend leuk. Over het publiek heen en de Nederlanders tegen de Duitsers. Het was een verfrissende show met elementen die ik niet eerder gezien heb. De show bleef daarom erg leuk, humoristisch en interessant.

Michelle Bouma (Stenden College)

Advertenties